SPICES by YANGO Cukier z kwiatów palmy kokosowej (140 g)

24,84 

Na stanie

Zamów teraz, a WYŚLEMY 26-05-2025 (Poniedziałek)

Szacowany termin dostawy: 27-05-2025 (Wtorek)

Wybierz adres aby obliczyć koszt wysyłki.

Śpiesz się! Tylko 2 w magazynie!
Kupując TERAZ zyskujesz
  • Wysyłka w 24h
    Wysyłki realizujemy w każdy dzień roboczy do godziny 13:00.
  • Szybkie zakupy
    bez potrzeby rejestracji.
  • Raty PayU
    Skorzystaj z rat 5×0% dla zakupów 300zł+
  • Darmowy zwrot w paczkomacie
    W ciągu 30 dni od zakupu!
  • Darmowa wysyłka
    dla zamówień 100zł+ ( do Paczkomatów InPost)
  • Wysyłka za pobraniem za jedyne 2,50zł
    dla zamówień 300zł+. (w innym przypadku 14,97)
  • Dostawa do w Sobotę
    Do Paczkomatów InPost
  • Błyskawiczny kontakt.
    Masz pytania? Napisz do nas na czacie!
Gwarancja bezpiecznych zakupów

Cukier z palmy kokosowej Gula Java jest produkowany w procesie, który wymaga dużego nakładu pracy i umiejętności. 

⦿  do przyprawiania napojów, deserów, pieczenia i gotowania

⦿  eksponuje słodkość potraw

⦿  cechuje go słodki, karmelowy smak

⦿  nazwa zwyczajowa: Gula Java

Poznaj cukier z kwiatów palmy kokosowej


Na żyznych, wulkanicznych glebach Jawy Środkowej w Indonezji, gdzie bujne palmy kokosowe rozpościerają swoje liście w stronę słońca, pozyskiwany jest jeden z najbardziej unikatowych i cenionych produktów regionu – cukier z kwiatów palmy kokosowej, znany lokalnie jako Gula Java. Ten naturalny cukier, pozyskiwany z nektaru kwiatowego palm kokosowych, jest prawdziwym skarbem indonezyjskiej kuchni, docenianym za swój bogaty, karmelowy smak i głęboką, złocistą barwę.

Historia Gula Java sięga wieków, kiedy to był on nie tylko cennym źródłem słodyczy, ale również elementem handlu i wymiany kulturowej w archipelagu indonezyjskim. W Spices by YANGO® chcemy przybliżyć Ci ten tradycyjny produkt, oferując Gula Java w postaci naturalnego, nierafinowanego cukru, który jest ręcznie pozyskiwany i przetwarzany, aby zachować wszystkie jego wartościowe właściwości oraz niepowtarzalny smak i aromat.

Cukier z kwiatów palmy kokosowej marki Spices by YANGO®


Cukier z kwiatów palmy kokosowej od Spices by YANGO® to więcej niż cukier – to zaproszenie do odkrywania bogactwa smaków i tradycji indonezyjskiej Jawy. Jego unikalny profil smakowy, łączący w sobie nuty toffi, wanilii i lekką słodycz, czyni go idealnym dodatkiem do szerokiej gamy potraw i napojów, od słodkich deserów, przez aromatyczne herbaty, aż po wykwintne sosy i marynaty. Gula Java nadaje potrawom smakowej głębi, stanowiąc jednocześnie doskonałą alternatywę dla tradycyjnego białego cukru.

Informacje dodatkowe

Data Ważności

31.08.2027

Opinie

There are no reviews yet

Dodaj opinię
Currently, we are not accepting new reviews